Hobbemastraat 4 OLDENZAAL

Bekijk alle media
VERKOCHT
Ook uw huis verkopen? meer informatie weergeven

Kenmerken

3 Slaapkamers

Omschrijving

Deze uitgebouwde tussenwoning is misschien wel iets voor jou! De woning heeft een vrij uitzicht aan de voorzijde, een complete keuken en 3 slaapkamers op de verdieping. Met het winkelcentrum, de school, natuurgebied “Boerskotten” en ontsluitingswegen in de directe omgeving bent je op deze locatie van vele gemakken voorzien.

Begane grond:
Hal met trapopgang, meterkast, kelderkast, vrijdragend toilet met fontein, toegang tot aan de voorzijde gelegen L-vormige woonkamer met vrij uitzicht en voorzien van een kunststof schuifpui, half open keuken (2008) voorzien van plavuizen vloer, koelkast, vriezer, oven, vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap, bijkeuken met cv-opstelling en een aansluiting voor de wasmachine en droger.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers, waarvan 2 met vaste kasten, badkamer voorzien van douche, vrijdragend toilet en wastafel.

Tweede verdieping:
Middels een vlizotrap te bereiken bergzolder.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1964 * Perceel 129 m² * Woonoppervlak ca. 78 m² * Inhoud ca. 300 m³ * CV-ketel type Intergas HR combi, 2019 * Meterkast is vernieuwd in 2008 * Genieten onder de overkapping in de achtertuin * Gelegen op een goede locatie met de school, het winkelcentrum, ontsluitingswegen en natuurgebied “Boerskotten” in de directe omgeving * Bij koop is een waarborgsom / bankgarantie vereist van 10% van de koopsom.