Zandhorstlaan 11 OLDENZAAL

Bekijk alle media
VERKOCHT
Ook uw huis verkopen? meer informatie weergeven

Kenmerken

Dubbel glas
5 Slaapkamers

Omschrijving

Deze royale hoekwoning springt er direct uit wanneer je er langs rijdt! De gevels zijn gezandstraald, opnieuw gevoegd en geimpregneerd. Daarnaast is de woning geheel voorzien van kunststof kozijnen en 2 dakkapellen op de zolderverdieping. Maar liefst 5 slaapkamers en de mogelijkheid voor het realiseren van zelfs een 6e slaapkamer.

Aan de achterzijde is in 2003/2004 een prachtige werk-hobbyruimte gerealiseerd. Deze ruimte is geheel geisoleerd, voorzien van geluidsisolatie, plavuizen vloer, gaskachel en wateraansluiting; multi-functioneel!!

Begane grond:
Entree, hal met plavuizen vloer, geheel betegeld vrijdragend toilet met fontein, kastruimte onder de trap, straatgerichte open keuken met plavuizen vloer en keukenopstelling met o.a. vaatwasser, gaskookplaat, afzuigschouw, koelkast, vriezer, combi-magnetron, vaatwasser en spots, tuingerichte woonkamer met marmoleum vloer en deur naar terras.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 voorzien van vaste wastafel, geheel betegelde badkamer met royaal hoekbad, doucheruimte, 2 vaste wastafels, vrijdragend toilet en designradiator.

Tweede verdieping:
Middels vaste trap te bereiken, overloop, 2 slaapkamers(achterzijde) met dakkapel, elektrische rolluiken en bergruimte achter de knieschotten, royale zolderruimte met dakkapel aan de voorzijde met CV- en wasmachine/droger opstelling, mogelijkheid voor het realiseren van een 6e slaapkamer!

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1974 * Perceel 144 m² * Woonoppervlak ca. 130 m² * Inhoud 390 m3 *
Nefit HR combiketel * De vrijstaande werk-hobbyruimte heeft een binnenwerks vloeroppervlak van ca. 17 m2 en is voor diverse doeleinden geschikt * Woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen draai/kiep met isolerende beglazing * Woonkamer voorzien van marmoleum vloer * 1e en 2e verdieping voorzien van laminaat vloer * Woonkamer en keuken voorzien van spanplafond * Gevels zijn gezandstraald, opnieuw gevoegd en ge-impregneerd in ca. 2006 * Borstweringen voorzien van onderhoudsarme Keraliet beplating * Dakkapellen geplaatst en complete zolderverdieping gerenoveerd in 2012 * Woning is voorzien van nieuwe pannen * Onderhoudsarme tuin met terras, overkapping, houten erfafscheidingen en achterom * Prima ligging nabij scholen, winkelcentrum, buitengebied en speelvoorzieningen * Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie vereist van 10% van de koopsom.