Pastoor Geerdinkstraat 26 OLDENZAAL

Bekijk alle media
VERKOCHT
Ook uw huis verkopen? meer informatie weergeven

Kenmerken

4 Slaapkamers

Omschrijving

Zo!! Pak de verhuisdozen maar vast in!! Deze uitgebouwde moderne hoekwoning met woon/leefkeuken heeft 4 ruime slaapkamers, een vrijstaande berging (voorheen garage) en een overdekt terras.

Begane grond:
Entree, hal, vrijdragend toilet, trapkast, half open uitgebouwde woonkeuken met L-vorm keukenopstelling met gaskookplaat, afzuigschouw, koelkast, oven (2016) en vaatwasser, portaal met toegang naar de tuin, L-vormige woonkamer met laminaatvloer en houtkachel.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers waarvan 2 met vaste schuifkasten en 1 met toegang naar balkon, fraaie badkamer (2014) voorzien van hoekbad, doucheruimte met hardglazen deur en drain, wastafelmeubel met 2 kranen, designradiator en dimbare led-spots, afzonderlijke toiletruimte met wastafel (voorheen badkamer).

Tweede verdieping:
Middels vaste trap te bereiken, overloop met dakraam en CV- en wasmachine opstelling, bergruimte achter de schuifwanden, 4e slaapkamer met dakraam en bergruimte achter de knieschotten.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1972 * Perceel 306 m² * Woonoppervlak ca. 145 m² * Inhoud ca. 450 m³ * AWB HR combiketel * Woning is op de 1e verdieping geheel voorzien van isolerende beglazing (waarvan het grootste deel geplaatst is in 2017), horren en rolluiken * 1e Verdieping in 2017 voorzien van laminaat vloer en glasvezelbehang * Overdekt terras gerealiseerd in 2016 uitgevoerd in Douglas * Tuin met terrassen, borders, houtopslag en degelijke schuttingen * Centrale ligging met scholen, winkelcentra, ontsluitingswegen en recreatiegebied “Het Hulsbeek” in de directe nabijheid * Bij koop is een waarborgsom / bankgarantie vereist van 10% van de koopsom.