Vondellaan 22 OLDENZAAL

Bekijk alle media
VERKOCHT
Ook uw huis verkopen? meer informatie weergeven

Kenmerken

Aan park
Vrij uitzicht
In bosrijke omgeving

Omschrijving

Op zoek naar een leuk appartement in het complex Mooi Vondel? Zoek dan niet verder!
Dit tweekamerappartement is gelegen op de begane grond, biedt een ruime slaapkamer met doorloop naar de nette badkamer en een gezellig tuintje met terras. Ook handig: bij het appartement horen 2 parkeerplaatsen en een berging!

Indeling:
Hal, vrijdragend toilet met wasfontein, wasruimte, toegang naar de woonkamer met raampartij, open keuken met inductiekookplaat, afzuigschouw, koelkast, oven en aansluiting voor de vaatwasser, deur naar de tuin, toegang naar de slaapkamer met vaste, diepe schuifkasten en doorloop naar de geheel betegelde badkamer v.v. douchehoek met glazenwand, wastafel, vrijdragend toilet en radiator. Vanuit het appartement toegang naar de gemeenschappelijke hal met eigen meterkast en een extra berging met c.v. opstelling.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 2017 * Woonoppervlak 63 m² * Inhoud 192 m³ * Atag HR combiketel, 2017 en elektrische boiler * Appartement is v.v. een videofoonsysteem * Complex heeft een lift * Opgeleverd in november 2017 * Eigen terras van 29m² gelegen op het Zuidoosten * Berging en 2 parkeerplaatsen * Bijdrage VvE bedraagt € 109,- per maand * Gelegen op een goede locatie met scholen, sportvoorzieningen, het centrum van Oldenzaal en ontsluitingswegen in de directe omgeving * Bij koop is een waarborgsom / bankgarantie vereist van 10% van de koopsom.