Covid-19: Onze gezondheid en de gezondheid van onze cliënten staan voorop. Wij verwijzen u graag naar de genomen maatregelen en vragen hiervoor uw medewerking.

Hunenveldlaan 210 OLDENZAAL

Bekijk alle media
VERKOCHT
Ook uw huis verkopen? meer informatie weergeven

Kenmerken

Gedeeltelijk dubbel glas
4 Slaapkamers

Omschrijving

Je woont hier echt aan de rand van de stad. Heerlijk genieten van het uitzicht aan de achterzijde. Deze woning heeft een uitgebouwde woonkamer waardoor je een geweldige leefruimte hebt op de begane grond en extra lichtinval door de grote lichtkoepel. Dit zijn enkele kenmerken van deze middenwoning.
Maar.. er is nog meer! Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, een vernieuwde badkamer en de vierde slaapkamer met dakkapel is aanwezig op de tweede verdieping.

Begane grond:
Hal met trapopgang, vrijdragend toilet met wasfontein, uitgebouwde woonkamer met lichtkoepel en toegang naar de tuin, open keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigschouw en koelkast.

1e Verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met vaste kastenwand, nette badkamer met douchehoek, wastafel, vrijdragend toilet en designradiator.

2e Verdieping:
Vaste trap naar tweede verdieping, royale zolderruimte met c.v.- en wasmachine opstelling, slaapkamer met dakkapel en bergruimte achter schotten.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1973 * Perceel 164 m² * Woonoppervlak ca. 114 m² * Inhoud ca. 350 m3 * Nefit Proline, 2019 * Fraaie uitgebouwde woonkamer met veel lichtinval * Vrij gelegen aan de achterzijde * Speelvoorzieningen, scholen en supermarkt in de nabije omgeving * Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie vereist van 10% van de koopsom.