Covid-19: Onze gezondheid en de gezondheid van onze cliënten staan voorop. Wij verwijzen u graag naar de genomen maatregelen en vragen hiervoor uw medewerking.

Potskampstraat 36 OLDENZAAL

Bekijk alle media
VERKOCHT
Ook uw huis verkopen? meer informatie weergeven

Kenmerken

Omschrijving

Gewild 3-kamerappartement gelegen op een toplocatie nabij het centrum van Oldenzaal!!
Het appartement maakt onderdeel uit van het appartementencomplex “Vos de Waelstate” en bevindt zich op de 1e verdieping. Het appartement is te bereiken middels een lift en biedt o.a. een lichte woonkamer, vernieuwde badkamer (2020), handige bijkeuken, 2 slaapkamers en een inpandig balkon waar het prima vertoeven is. En uiteraard mogen een berging in de kelder en parkeerplaats niet ontbreken.

Indeling:
Hal met meterkast, 2 slaapkamers, separaat vrijdragend toilet met wasfontein, badkamer (2020) v.v. vrijdragend toilet, wastafel, inloopdouche en designradiator, woonkamer met toegang tot het inpandige balkon met elektrisch zonnescherm, open keuken met L-vormige keukenopstelling v.v. koelkast en vaatwasser, bijkeuken met c.v.-opstelling en aansluiting voor de wasmachine en droger.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 2007 * Woonoppervlak ca. 102 m² * Inhoud 305 m³ * Nefit SmartLine Basic HR combiketel, 2007 * De hal, slaapkamers, woonkamer en keuken zijn v.v. een laminaatvloer * Inpandig balkon met elektrisch zonnescherm en welke afsluitbaar is middels een glazenschuifwanden systeem * In de gezamenlijke kelder is een eigen berging aanwezig * De parkeerplaats bevindt zich aan de achterzijde van het complex * Servicekosten € 75,00 per maand * Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie vereist van 10 % van de koopsom.