Koolwitje 2 0ong HENGELO

Bekijk alle media
Vraagprijs
€ 256.000 k.k.
Plan een bezichtiging Voeg toe aan vergelijken meer informatie weergeven

Kenmerken

5 Slaapkamers

Omschrijving

Droom je er wel eens over om zelf je eigen vrijstaande woonhuis te realiseren? Dit is jouw kans!

Deze bouwkavel van 498 m² is gelegen op plan Het Broek – Oost in Hengelo(ov). De bouwkavel heeft een prachtige ligging met vrij uitzicht op het openbaar groen en de landelijke omgeving. Toch zijn ook alle voorzieningen hier in de directe nabijheid.

Bij de aankoop van deze bouwkavel kun je het bouwproject ook overnemen van de huidige eigenaar. Deze heeft daar al heel veel tijd in gestoken en er is een prachtig ontwerp gemaakt door het architectenbureau Building Design, dat bekend staat om zijn luxe en unieke woningontwerpen. Ook is er al een toetsing bij de Gemeente geweest over de omgevingsvergunning. Het ontwerp voldoet aan de eisen van het Beeldkwaliteitsplan en de regels van het bestemmingsplan. Uiteraard ben je nog vrij om zaken te wijzigen in het ontwerp en ben je vrij om je eigen aannemer te kiezen. Wel is er bij overname van het bouwproject de verplichting van een overeenkomst met bovengenoemd architectenbureau. Op het afwerkingsniveau kun je nog besparen door andere keuzes te maken. In dit ontwerp is rekening gehouden met o.a.: aluminium buitenkozijnen en triple glas, luxe binnendeuren, eiken trappen en zwart stalen binnendeuren, glazen balustrade en Franse balkonhekken, zeer uitgebreid installatiewerk, waaronder bijv. trimless inbouwspots en luxe schakelmateriaal.

Direct naast en achter de kavel zijn in totaal 28 woningen, type 2/1 kap in het hogere prijssegment gebouwd. De woningen zijn recent opgeleverd en de samenstelling van de bewoners in dit gedeelte van de wijk Het Broek is divers.

De genoemde prijs betreft de kavel. Deze prijs is exclusief:
1. Grondkosten
2. 8% overdrachtsbelasting over de grondkosten
3. Overname bouwplan en overname offertes
4. Architect kosten voor het ontwerp en de vergunningsaanvraag
5. Calculatie bouwkosten en installatiewerk
6. Bouwleges en aansluitingen nutsvoorzieningen

LET OP: je koopt dus alleen de grond (vraagprijs 256.000 euro) en betaalt een vergoeding voor het ontwerp, de calculatie en overname van offertes. Je sluit na de koop zelf de overeenkomsten met derden en is er vrije keuze voor aannemer, installateur en andere onderaannemers.
Meer informatie? Neem dan contact op met ons kantoor!

Kijk ook eens naar deze woningen

Helaas zijn er geen vergelijkbare woningen gevonden