Am Hundebrook 4 GETELO

Bekijk alle media
Vraagprijs
€ 116.888 k.k.
Download brochure Plan een bezichtiging Voeg toe aan vergelijken meer informatie weergeven

Kenmerken

In bosrijke omgeving

Omschrijving

BOUWKAVEL NET OVER DE GRENS BIJ MANDER!

Slechts 900m van de Nederlandse grens ligt deze bouwkavel aan de Am Hundebrook 4 te Getelo (Duitsland).
Het perceel is 769m² groot en is gelegen in een rustige wijk in een bosrijke omgeving ter hoogte van Mander.

In de nabije omgeving bevindt zich het natuurgebied het Dal van de Mosbeek. Hier kun je wandelen over de heide, uitrusten bij de prachtige bronnen en beken en luisteren naar het geroffel van zwarte spechten.
Verder tref je de 87 meter hoge Lönsberg welke ideaal is om te beklimmen per voet of per fiets. Bovenop de Lönsberg bevindt zich het restaurant Gasthof 'Zum Lönsberg' en een 35 meter hoge uitkijktoren van metaal welke gratis toegankelijk is. Ook fietsliefhebbers komen hier aan hun trekken met onder meer de eendaagse fietstocht de Lönsberg Klim Classic. Deze toertocht gaat via autoluwe binnenwegen vanuit Nederland de grens over naar Lage in Duitsland, de Lönsberg en het heuvelachtige Uelsen. Deze fietstocht is zelfs opgenomen in het 'Brevet des Cyclistes'. Dus spaar je voor je klimbrevet? Dan verdien je hier na hard werken twee sterren en geniet je onderweg van fraaie vergezichten.

In de omgeving bevinden zich diverse voorzieningen waaronder diverse supermarkten en scholen zowel in Nederland als in Duitsland. Steden zoals Almelo en Nordhorn zijn op autoafstand gemakkelijk bereikbaar.

Het bestemmingsplan voorziet in soepele bouwvoorschriften voor de bouw van één vrijstaande woning. Je hebt dus veel vrijheid om hier het ontwerp van jouw dromen te bouwen.

Hoewel je op slechts 900m van de Nederlandse grens zit kun je hier nog betaalbaar een bouwkavel kopen. Nederlandse kavelprijzen liggen een stuk hoger. Hiermee wordt jouw droom jouw eigen vrijstaande woning te bouwen een stuk gemakkelijker bereikbaar!

Kijk ook eens naar deze woningen

Helaas zijn er geen vergelijkbare woningen gevonden