Aankoop

Op zoek naar een woning?

Uw wensen, dromen en mogelijkheden
Steeds vaker schakelen kopers bij het kopen van een woning de hulp en deskundigheid van een NVM makelaar in. Eigenlijk heel logisch. Een verkopende makelaar staat er immers om de belangen te behartigen van de verkopende partij. Waarom zou u zelf geen makelaar in de armen nemen die uw belangen behartigt?

Het kopen van een nieuwe woning is heel bijzonder en spannend. Wij begeleiden u graag bij één van de grootste en moeilijkste beslissingen in uw leven; het kopen van een nieuwe woning.

Samen brengen wij uw woonwensen in kaart.

Wordt dit uw eerste koopwoning? Waarom wilt u verhuizen? Wat zijn uw toekomstplannen? En in welke wijk wilt u wonen? Wilt u groter of kleiner wonen?
Kreffer Makelaardij adviseert u graag en helpt graag bij de aankoop van een woning. En voor de kosten hoeft u het niet te laten, die verdient u gegarandeerd terug!

Enkele redenen waarom u kiest voor Kreffer Makelaardij als uw aankoopmakelaar:

  1. Scherpe koopsom en de meest gunstige voorwaarden door marktkennis;
  2. Geen emotionele betrokkenheid;
  3. Zekerheid en veiligheid door bouwkundige en juridische kennis wat u behoedt voor een miskoop;
  4. Als aankoopmakelaar voeren wij de onderhandelingen;
  5. Wij begeleiden u in het gehele aankoopproces, van bezichtiging tot en met de officiële overdracht bij de notaris.

Begin hier met uw woonwens formulier

Maak een afspraak

Taxatie

Aankoop

Steeds vaker schakelen kopers bij het kopen van een woning de hulp en deskundigheid van een NVM makelaar in. Eigenlijk heel logisch. Een verkopende makelaar staat er immers om de belangen te behartigen van de verkopende partij. Waarom zou u zelf geen makelaar in de armen nemen die uw belangen behartigd?

Taxatie

Taxatie

Er zijn verschillende redenen waarvoor u een taxatieopdracht nodig zou kunnen hebben. Of het gaat om een waardebepaling voor een verkoop, de wijziging van uw hypotheek, een taxatie ten behoeve van een aan-/ verkoop of een waardebepaling voor de fiscus? Kreffer Makelaardij taxeert met kennis van zaken om de juiste objectieve waarde te kunnen bepalen.

Lees meer

Taxatie

Vrijblijvende waardebepaling

Wilt u uw woning verkopen of overweegt u over te gaan tot de verkoop van uw huis? Dan is een vrijblijvende waardebepaling van uw woning een goede eerste stap. Kreffer Makelaardij komt graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning.

Lees meer

Taxatie

Verkoop

Het verkopen van uw woning is een grote beslissing die u waarschijnlijk maar een aantal keer in uw leven maakt. Het is dan van groot belang dat u hiervoor de juiste voorbereidingen treft.

Lees meer

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt veel kijken. Met vaak niet meer dan een bouwtekening of artist impression, maak je een belangrijke keuze voor de komende jaren.
Juist dan is het fijn als je weet dat Kreffer Makelaardij kennis van zaken heeft.

Lees meer

BOG

BOG

Wij hebben ook de nodige expertise in huis in de bedrijfstak. De verkoop, aankoop, (ver)huur en taxaties van bedrijfspanden verzorgen wij graag. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer naar onze scherpe tarieven!

Lees meer

Je kijkt het eerst bij Kreffer Makelaardij
Plan een bezichtiging

Maak alvast een afspraak

Zodat jij als één van de eersten een nieuwe woning kunt bezichtigen.
Bel ons of maak online een bezichtigingsafspraak.
Plan een bezichtiging

Geen huizen gevonden

Helaas zijn er geen huizen gevonden die aan uw voorkeuren voldoen.
Pas je zoek voorkeuren aan.

Ons volledige aanbod