de Brink 21 Losser

Bekijk alle media
€ 1.100 p/m
Download brochure Plan een bezichtiging

Kenmerken

Hoofdbestemming winkelruimte

Winkelruimte opp. 110 m2
Verkoopvloer opp. 90 m2
Verdiepingen 1

Bouwjaar 1977
Ligging winkelgebied stadscentrum

Omschrijving

Op een goede locatie in het centrum van Losser is deze representatieve winkelruimte gesitueerd met een verkoopoppervlakte van 90 m2. Het pand beschikt over een glazen voor- en zijpui met een frontbreedte van ca. 15 meter. Het pand bevindt zich op een goede zichtlocatie in een voetgangerszone. In de nabijheid zijn diverse kledingzaken, drogisterij, supermarkt, opticien, kapsalon, horeca en een boekwinkel gevestigd. Het pand is goed bereikbaar voor toeleveranciers via de achterzijde van het pand.

Bestemmingsplan
Toegestaan zijn detailhandel, kantoren, maatschappelijke voorzieningen en dienstverlening en horeca (categorie 1 en 2). In het pand is eerder een kledingwinkel gevestigd geweest.
Het pand leent zich dan ook bij uitstek voor een kledingwinkel (bijvoorbeeld een vinted store) maar ook (kleinschalige) horeca behoort tot de mogelijkheden.
Graag komen de eigenaren van het pand met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Indeling en oppervlakte(n)
De (open) winkelruimte heeft een verkoopoppervlakte van 90 m2. Daarachter bevindt zich een berging met keukenblok, separaat toilet en een hal met toegang tot de achterzijde van het pand (totaal ca. 20 m2).

Huurprijs € 13.200,- per jaar, te vermeerderen met btw.
Voor startende ondernemers is een ingroeimodel van de huur bespreekbaar.

Huurtermijn
In overleg.

Servicekosten
Niet van toepassing, het object is voorzien van een eigen meter ten behoeve van de nutsvoorzieningen.

BTW
Er is sprake van een verhuur met btw. Indien de huurder niet voldoet aan de fiscale 90% btw-norm zal er een btw-vervangende opslag worden berekend.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief btw.

Parkeren
In de omgeving is voldoende openbare parkeergelegenheid (blauwe zone).

Centrum Losser
Losser is een plaats met ca. 13.400 inwoners en kent vele tradities. Jaarlijks wordt een Bruegheliaans Festijn gevierd in het laatste weekeinde van de schoolvakantie, op een ouderwetse braderie zijn mensen dan als middeleeuwers gekleed. In het van oudsher katholieke dorp wordt carnaval uitbundig gevierd met verschillende festiviteiten. Iedere laatste zaterdag van de maand bevindt er zich een Boerenstreekmarkt op het Raadhuisplein. Hier kun je heerlijke streekproducten proeven en kopen.

Aanvaarding
Aanvaarding in overleg.

Kenmerken
* Bouwjaar 1977 * Verkoopoppervlakte 90 m2 * Frontbreedte 15,2 meter * Energielabel E

Voorbehoud
Definitieve goedkeuring opdrachtgever/ verhuurder.