Covid-19: Onze gezondheid en de gezondheid van onze cliënten staan voorop. Wij verwijzen u graag naar de genomen maatregelen en vragen hiervoor uw medewerking.

Over Kreffer Makelaardij

Kreffer Makelaardij team

Wij hopen dat u met veel gemak en plezier door onze website bladert en verwelkomen u graag als klant bij Kreffer Makelaardij.

Actief, jong, innovatief, persoonlijk en betrokken dat is de beste omschrijving voor ons kantoor. In 2010, midden in de kredietcrisis, opgericht en vervolgens het snelst groeiende makelaarskantoor in Twente geworden waarbij wij met ons kantoor de afgelopen jaren veelal de meeste huizen in Oldenzaal verkochten.

In 2013 is er een tweede vestiging opgestart in Enschede onder de naam Kreffer & Welker makelaardij. Inmiddels is ons aandeel in kantoor Enschede succesvol verkocht en timmeren wij met ons kantoor in Oldenzaal nog steeds hard aan de weg. Met inmiddels drie fulltime makelaars in verschillende leeftijdscategorieën en twee jonge top secretaresses op de binnendienst bieden wij u vanaf een A1 locatie alle middelen om uw woning succesvol te verkopen. Onze klanten bevinden zich in alle leeftijdscategorieën van jong tot oud en in elke prijsklasse van laag tot hoog.

Met enthousiaste groet,

Tim Kreffer

Tim Kreffer

Tim Kreffer

register makelaar / taxateur
Bert Lenderink

Bert Lenderink

register makelaar / taxateur
Ton Kempers

Ton Kempers

register makelaar / taxateur