Covid-19: Onze gezondheid en de gezondheid van onze cliënten staan voorop. Wij verwijzen u graag naar de genomen maatregelen en vragen hiervoor uw medewerking.

Over Kreffer Makelaardij

Kreffer Makelaardij team

Kreffer Makelaardij is opgericht in 2010. De ervaring met en kennis van de woningmarkt en bedrijfsvastgoed gaan echter veel verder terug. Na een rustige start raakte het kersverse makelaarskantoor in een stroomversnelling. En dat midden in de kredietcrisis. Tijd voor versterking van vakspecialisten. Mensenmensen die passen bij de sfeer van Kreffer Makelaardij: gedreven, enthousiast, transparant, betrouwbaar, no-nonsense. “Dat soort eigenschappen vinden we hier belangrijk”, laat Tim Kreffer weten. “Vooral door mond-tot-mondreclame weten klanten ons te vinden. Kennelijk spreekt onze manier van werken aan. De manier van omgang, het voeren van gesprekken, de gemoedelijke, huiselijke sfeer. Ondertussen zijn we met drie registermakelaars/taxateurs: Ton Kempers, Bert Lenderink en ondergetekende. Terwijl Patty en Sanne, twee onmisbare duizendpoten, de binnendienst onder hun hoede hebben.

In onze visie is een huis méér dan letterlijk onroerend goed. Elk pand heeft zijn eigen verhaal, zijn eigen beleving. Het relaas van vertrekkende bewoners en van nieuwe eigenaren. Het maken van de juiste match, dat is onze missie. Dat is maatwerk én mensenwerk. Daarover vertellen we graag meer en willen ons enthousiasme delen.

Met enthousiaste groet,

Tim Kreffer

Tim Kreffer

Tim Kreffer

register makelaar / taxateur
Bert Lenderink

Bert Lenderink

register makelaar / taxateur
Ton Kempers

Ton Kempers

register makelaar / taxateur
Sanne Schiphorst

Sanne Schiphorst

binnendienst