Taxatie

Ik heb een taxatie nodig!

Er zijn verschillende redenen waarvoor u een taxatieopdracht nodig zou kunnen hebben.
Of het gaat om een waardebepaling voor een verkoop, de wijziging van uw hypotheek, een taxatie ten behoeve van een aan-/ verkoop of een waardebepaling voor de fiscus?
Kreffer Makelaardij taxeert met kennis van zaken om de juiste objectieve waarde te kunnen bepalen.

Het taxeren van een woning op de juiste waarde is een vak op zich. Er zijn vele factoren die invloed hebben op de waarde van de woning zoals de actuele marktsituatie, locatie, staat van onderhoud, afwerking, woonoppervlakte, inhoud maar ook toekomstige ontwikkelingen, juridische factoren en mogelijkheden binnen een bestemmingsplan. Het is van groot belang al deze factoren op de juiste waarde te schatten.

Ons kantoor heeft drie beëdigd taxateurs welke ingeschreven staan in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en zijn aangesloten bij het validatie-instituut NWWI.
Deskundigheid, integriteit, professionaliteit en objectiviteit zijn belangrijke kernwaarden voor de Register-Taxateur.

Taxatie van uw woning of bedrijfspand?
Meer weten? Neem contact met ons op

Maak een afspraak

Taxatie

Aankoop

Steeds vaker schakelen kopers bij het kopen van een woning de hulp en deskundigheid van een NVM makelaar in. Eigenlijk heel logisch. Een verkopende makelaar staat er immers om de belangen te behartigen van de verkopende partij. Waarom zou u zelf geen makelaar in de armen nemen die uw belangen behartigd?

Lees meer

Taxatie

Taxatie

Er zijn verschillende redenen waarvoor u een taxatieopdracht nodig zou kunnen hebben. Of het gaat om een waardebepaling voor een verkoop, de wijziging van uw hypotheek, een taxatie ten behoeve van een aan-/ verkoop of een waardebepaling voor de fiscus? Kreffer Makelaardij taxeert met kennis van zaken om de juiste objectieve waarde te kunnen bepalen.

Taxatie

Vrijblijvende waardebepaling

Wilt u uw woning verkopen of overweegt u over te gaan tot de verkoop van uw huis? Dan is een vrijblijvende waardebepaling van uw woning een goede eerste stap. Kreffer Makelaardij komt graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning.

Lees meer

Taxatie

Verkoop

Het verkopen van uw woning is een grote beslissing die u waarschijnlijk maar een aantal keer in uw leven maakt. Het is dan van groot belang dat u hiervoor de juiste voorbereidingen treft.

Lees meer

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt veel kijken. Met vaak niet meer dan een bouwtekening of artist impression, maak je een belangrijke keuze voor de komende jaren.
Juist dan is het fijn als je weet dat Kreffer Makelaardij kennis van zaken heeft.

Lees meer

BOG

BOG

Wij hebben ook de nodige expertise in huis in de bedrijfstak. De verkoop, aankoop, (ver)huur en taxaties van bedrijfspanden verzorgen wij graag. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer naar onze scherpe tarieven!

Lees meer