Ik wil graag mijn woning verkopen!

Verkoop

Het verkopen van uw woning is een grote beslissing die u waarschijnlijk maar een aantal keer in uw leven maakt. Het is dan van groot belang dat u hiervoor de juiste voorbereidingen treft.

“gedreven, enthousiast, transparant, betrouwbaar, no-nonsense”

Wij informeren u graag over het gehele verkooptraject en stellen samen met u een verkoopplan op. Als wij samen met u de woning mogen verkopen, kunt u erop vertrouwen dat u een makelaar heeft gekozen die weet wat er speelt in uw woonplaats, die actief is, die ook in de avonduren en weekenden voor u klaar staat en zeer gedreven is om uw woning te verkopen!

Kreffer Makelaardij heeft een groot zoekersbestand, welke wij als eerste op de hoogte brengen van ons nieuwe woningaanbod.
Samen met u bepalen wij de juiste vraagprijs en bieden wij u de mogelijkheid voor interieurstyling. Immers is de perfecte woningpresentatie het “visitekaartje” van uw woning!

Maak een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling.

Een huis verkopen, dat doe je samen

Bij de verkoop van een huis komt het één en ander kijken. De makelaar weet van de hoed en de rand. Samen met de opdrachtgever bepaalt hij de verkoopstrategie, een weldoordacht stappenplan waar beide achter staan. De makelaar neemt je veel denk- en regelwerk uit handen en geeft bruikbare adviezen. Ook zorgt hij voor een professionele presentatie van je woning. “Een huis verkopen, dat doe je samen.”

Kreffer Makelaardij beschikt over een omvangrijk bestand met woningzoekenden. “Dat is een voordeel. Komt er een huis te koop, dan heb je vaak al iemand in gedachten waarvan je vermoedt: dit huis zou iets voor hem of haar kunnen zijn. Niet zelden leidt dit tot verkoop vóór het huis op Funda verschijnt. Maar alleen als blijkt dat dit ook de beste koper is! Andere verkopers kiezen puur voor Funda. De inbreng van de opdrachtgever weegt mee. En uiteraard onze vakkundige adviezen.”

Taxatie

Aankoop

Steeds vaker schakelen kopers bij het kopen van een woning de hulp en deskundigheid van een NVM makelaar in. Eigenlijk heel logisch. Een verkopende makelaar staat er immers om de belangen te behartigen van de verkopende partij. Waarom zou u zelf geen makelaar in de armen nemen die uw belangen behartigd?

Lees meer

Taxatie

Taxatie

Er zijn verschillende redenen waarvoor u een taxatieopdracht nodig zou kunnen hebben. Of het gaat om een waardebepaling voor een verkoop, de wijziging van uw hypotheek, een taxatie ten behoeve van een aan-/ verkoop of een waardebepaling voor de fiscus? Kreffer Makelaardij taxeert met kennis van zaken om de juiste objectieve waarde te kunnen bepalen.

Lees meer

Taxatie

Vrijblijvende waardebepaling

Wilt u uw woning verkopen of overweegt u over te gaan tot de verkoop van uw huis? Dan is een vrijblijvende waardebepaling van uw woning een goede eerste stap. Kreffer Makelaardij komt graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning.

Lees meer

Taxatie

Verkoop

Het verkopen van uw woning is een grote beslissing die u waarschijnlijk maar een aantal keer in uw leven maakt. Het is dan van groot belang dat u hiervoor de juiste voorbereidingen treft.

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt veel kijken. Met vaak niet meer dan een bouwtekening of artist impression, maak je een belangrijke keuze voor de komende jaren.
Juist dan is het fijn als je weet dat Kreffer Makelaardij kennis van zaken heeft.

BOG

BOG

Wij hebben ook de nodige expertise in huis in de bedrijfstak. De verkoop, aankoop, (ver)huur en taxaties van bedrijfspanden verzorgen wij graag. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer naar onze scherpe tarieven!